Nišlija vratio ženi izgubljenih 50.000 evra, a ona zgrozila sve svojim postupkom!

Autor: D. ILIĆ

Vesti

27.02.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Aleksandar Miladinović (35), radnik Elektrodistribucije i odbornik SNS u gradskoj opštini Palilula, juče je na haubi automobila pronašao torbicu sa više od 50.000 evra. Posle svega nekoliko minuta novac je vratio sugrađanki koja ga je tu zaboravila.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Miladinović

- Bio sam na poslu i izašao za vreme pauze da nešto uzmem iz automobila kad na haubi torbica. Otvorio sam je, a unutra svežnjevi evra, sve u apoenima od po 500. Oblio me je hladan znoj - priča Miladinović.

Naš sagovornik kaže da je u tom trenutku posegnuo za telefonom kako bi pozvao policiju. Utom je zazvonio mobilni u torbici.

- Javio sam se, a sa druge strane čuo ženu koja vrišti i plače. Rekla je: "Jesi li ti našao moju torbicu? Hoćeš da mi je vratiš?" Odmah sam joj rekao da hoću i pitao je gde je. Ta osoba se u sekundi stvorila pored mene, sva unezverena, izbezumljena. Nisam je pitao ni kako se zove, oboje smo bili u šoku - iskren je Aleksandar.

Miladinović priča i da mu je žena čiju je torbicu pronašao rekla da je to novac od prodate nekretnine i da devize treba da podeli sa rođacima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miladinović sa decom

- Sve se dogodilo za nekoliko sekundi. Zgrabila je torbicu i otišla - kaže pošteni pronalazač, otac troje dece.

Kaže, ni u jednom trenutku nije pomišljao da novac zadrži za sebe.

- Nije mi palo na pamet da tražim nikakvu nagradu. Smatram da je nagrada u tome što je jadna žena koja je zaboravila torbicu to preživela i da je srećna. Ljudi smo valjda, humani. Nije sve u parama. Moje bogatstvo je moja porodica iako bi mi hrpa evra dobro došla. Ipak, nisam ni na trenutak razmišljao da uzmem tuđe jer je oteto prokleto - kaže Aleksandar Miladinović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading