Poznati brend ugrožava građane: Delimano mikseri opasni po život, ženi eksplodirao u ruci!

Autor: A. MARTINOVIĆ

Vesti

27.02.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon našeg jučerašnjeg teksta o slovenačkoj kompaniji "Studio moderna", koja usred Beograda prodaje svoje marke sa deklaracijom na kojoj piše da je Kosovo republika sa adresom sedišta njihove firme u Prištini, u ulici nazvanoj po zloglasnom UČK, pozvalo nas je nekoliko čitalaca koji su se žalili na druge proizvode ove firme, tvrdeći da su opasni po život.

RepublikaFoto: www.instantstreetview.com

"Studio moderna", da podsetimo, vlasnik je poznatih brendova delimano, dormeo, top-šop i velneo.

- Kupila sam pre mesec dana delimano tri u jedan štapni mikser sa nastavcima za smuti i seckanje luka. Kad god sam stavila nastavak za smuti, čulo se neko lupkanje. Mislila sam da je takav zvuk normalan s obzirom na to da je tek kupljen, ali sam se ipak bojala da bi me sledeći put mogla udariti struja. Bilo je jezivo, počelo je da varniči, nisam mogla da ugasim mikser... Kada sam pokušala da ga isključim iz struje, mikser mi je eksplodirao u ruci. Srećom, preživela sam, ali me ruka stravično boli već deset dana - ispričala je za Srpski telegraf Nevena Krstić. Ona dodaje da od tada ima traumu i više ne koristi aparate na struju.

Nevena Krstić: Kada sam pokušala aparat da isključim iz struje, eksplodirao mi je u ruci

Na isti proizvod koji "Studio moderna" agresivno reklamira kao "dugotrajan i kvalitetan", nudeći različite pogodnosti plaćanja, žalila se naša čitateljka koja je nekoliko puta menjala ovaj mikser, ali je sa svakim novim imala isti problem.

- Otkako sam ga kupila, varniči, smrdi na paljevinu kad god ga uključim. Već pola godine ga reklamiram, ali uvek mi daju neispravan. Sličan mikser drugih proizvođača traje koliko i garancija, a delimano ne uspem ni dva puta da upotrebim - tvrdi Radmila Nedić. Ona kaže da je digla ruke od daljih pokušaja da se dokopa ispravnog delimano miksera, kao i da je stari bacila u kantu za smeće.

Kao i prethodni put, iz slovenačke kompanije ni ovog puta nismo dobili odgovore na naša pitanja.

Veličaju šiptarske teroriste

Nakon što nas je na to upozorio čitalac Miloš Radović, juče smo, da podsetimo, objavili tekst o kompaniji iz Slovenije "Studio moderna", koja prodajući svoju robu u Srbiji promoviše lažnu državu Kosovo i veliča šiptarske teroriste.

Radović, čijeg oca su zlikovci OVK ubili na pragu kuće u selu Klečka 1998, burno je reagovao kada je u "Top-šop" prodavnici na Kvantaškoj pijaci u Beogradu kupio top-šop kišobran sa skandaloznom deklaracijom na kojoj piše da je Kosovo republika. Plus, ispisana je i adresa sedišta njihove firme u Prištini, koja se nalazi u ulici nazvanoj po zloglasnoj terorističkoj organizaciji UČK, odnosno OVK.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading