TEMPERATURNI ŠOKOVI: Sledeće nedelje i do +20, a onda opet kiša

Autor: J.D.J.

Vesti

01.03.2019

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je period sunčanog vremena sa temperaturom iznad proseka za ovo doba godine. Početkom sledeće nedelje živa će se popeti i iznad 20 stepeni, ali nakon toga očekuje nas novo naoblačenje sa kišom i za koji stepen nižom temperaturom.

RepublikaFoto: S.T. /Đorđe Kojadinović

Prema rečima meteorologa Đorđa Đurića, poslednjeg radnog dana u nedelji zadržaće se toplo vreme, a krajem dana biće uslova u nekim predelima za slabu kišu. U subotu prolazno zahlađenje, a u nedelju ponovo sunčano sa temperaturom do 14 stepeni. U ponedeljak nas očekuje veoma topao dan, a već u utorak kiša.

- U ponedeljak će maksimalna temperatura biti 20 stepeni, a već od utorka pre podne oblačno sa kišom, dok će na višim planinama padati sneg - kaže Đurić.

ĐURIĆ: Zimu ne treba u potpunosti otpisati zbog Baba Marte, koja nas može iznenaditi

Prema najavama meteorologa, lepo vreme ne bi trebalo da nas zavara jer je mart jedan od najnezahvalnijih meseca za davanje prognoze.

- Zimu ne treba u potpunosti otpisati zbog Baba Marte, koja nas može iznenaditi. Ne treba zaboraviti da smo prošle godine oko 19. marta imali zahlađenje sa snegom - podseća Đorđe Đurić.

PROGNOZA VREMENA
dan min. maks./ opis
petak 8 15/ pretežno sunčano
subota 6 11/ pretežno sunčano
nedelja 5 14/ pretežno sunčano
ponedeljak 8 20/ sunčano
utorak 8 15/ kiša

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading