"Er Srbija" deli poklone 8. marta: Nećete verovati ko ih je pravio

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.03.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Međunarodnog dana žena sve putnice na svim letovima nacionalne kompanije "Er Srbija" kao znak podrške ženskom preduzetništvu dobiće 8. marta poklon koje su napravile žene preduzetnice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Akciju organizuju Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) u saradnji sa kompanijom "Er Srbija" i još 10 uspešnih žena koje su same započele biznis i čiji će se proizvodi naći na letovima nacionalne kompanije.

Direktor Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić smatra da je takva akcija dobra radi promovisanja ženskog preduzetništva i ekonomskog osnaživanja žena.

Kaže da je cilj Sektora udruživanje žena, promovisanje njihovog preduzetništva i najavila da će PKS u narednom periodu još snažnije raditi na osnaživanju žena.

Direktorka marketinga "Er Srbije" Maja Šotra kaže da će ta kompanija obeležiti Dan žena tako što će im malim poklonima ukazati da imaju veliku podršku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Preduzetnice čije ćemo poklone deliti su žene koje su uspele u ostvarivanju svojih snova i izgradnji sopstvenih biznisa. Naša kompanija želi da poruči putnicama da žene u Srbiji imaju mnogo mogućnosti i da ne postoji granica do koje mogu da idu - poručila je Šotra.


Predsednica Sekcije za žensko preduzetništvo pri PKS i predstavnica konsultatntske kuće "Casa Forte" Biljana Lazarević kaže da je Sekcija organizovala 10 žena koje su donirale svoje proizvode, i dodala da će to biti i lep poklon za dame na svim letovima, ali i dobra promocija ženskog preduzetništva.

Modna kreatorka i urednica "Bazara" Suzana Perić najavila je da će "Bazar" predstaviti žene koje su i majke i preduzetnice i tako poslati poruku drugim ženama da su i one sposobne da vode i porodičan i poslovan život, a direktorka marketinga "Agile Humans" Dragana Nerandžić podsetila da su potencijal razvoja privrede žene i njihova kreativnosti, i da je to poslednjih godina prepoznato i u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading