(VIDEO) Nova dimenzija bahatosti: Vozač na Novom Beogradu uradio nešto što je mnoge ostavilo bez teksta!

Autor: Republika

Vesti

07.03.2019

11:13 >> 11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada pomislimo da nas ne može iznenaditi bahatost vozača na ulicama Beograda, pojavi se neko ko nas demantuje. Naime, ovoga puta je vozač sa "one strane reke" pokušao da izbegne kilometarsku kolonu tako što je umesto ulice odabrao da vozi trotoarom!

Sve se odigralo u večernjim satima u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Prolaznik je ovekovečio ovu bahatost, okačio video-snimak na društvenu mrežu Tviter i uz to komentar da se bahati vozač pobunio što snima njegovo "snalaženje".

 

 

Dok se većina tviteraša začudila onim što je na snimku mogla da vidi, pojedini, čini se, nisu bili toliko šokirani jer ovo, kako kažu, nije usamljen primer!

- U gradu u kome se već decenijama podrazumeva da je trotoar parking, treba da nas čudi samo što ovakvih scena nema više - jedan je od komentara ispod snimka.

- Oko 19 sati, za 15 minuta možeš snimiti bar pet vozila, sa sve decom u kolima, da se preko trotoara mimoilaze sa pešacima i tako uključuju u saobraćaj - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading