Umesto protesta, CarGo besplatan za sve žene 8. marta

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

07.03.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom 8. marta, Dana žena, CarGo sa zadovoljstvom obaveštava javnost da u petak, na praznik svih dama, neće održati najavljeni protest pred Vladom Srbije, jer podržavamo rodnu ravnopravnost i pobunili smo se samo protiv pokušaja da nam se oduzme pravo na rad, i da se u ovoj zemlji ukine slobodno tržište.

Foto: Promo foto

Tog dana, 8. marta, sve žene će, u periodu od 08 do 17 časova moći da koriste CarGo potpuno besplatno. Pored toga, poseban buket poslaćemo i gospođi ministarki. 

Protest pomeramo za sledeći petak, 15. mart, a gospođu ministarku ćemo svakog drugog dana podsećati na sve ono loše što je uradila i što radi. I to ćemo nastaviti, ubeđeni da je napad na nas napad na svakog preduzetnika u ovoj zemlji, napad na konkurenciju i slobodno tržište oslobođeno kartela i monopola. Sve ovo što ćemo raditi 8. marta nikako ne znači da je Car Go odustao od svojih zahteva, ili od načna na koji iskazujemo nezadovoljstvo ponašanjem dela uprave.

Pošto se gospođa ministarka poziva na Evropski sud pravde, možemo da je obavestimo da ćemo se obratiti i toj i svim drugim relevantnim institucijama u Evropi, i da će vrlo brzo imati prilike da upravo njima objasni koji smo to zakon prekršili i kakvo krivično delo počinili.

Takođe, moraće i domaćoj i stranoj javnosti, i institucijama, da kaže zašto je insistirala na neustavnom zakonu koji ukida konkurenciju i koji štiti samo jednog učesnika na tržištu – taksiste – i omogućava im da gotovo dva miliona stanovnika Beograda drže kao taoce visokih cena i loše, nekvalitetne usluge.

Za čiji račun je to uradila, i šta je njen interes u tom ukidanju elementarnih sloboda i prava na izbor – pitanja su koja će gospođa ministarka od nas da čuje svakog drugog dana, osim 8. marta. Postavljaćemo ih zato što ne samo da mislimo, nego znamo, da je svaki preduzetnik u ovoj zemlji, njenim potezom, doveden u poziciju državnog roba, sa kojim neki osioni birokrata može da uradi šta hoće i kad god hoće.

No, o svemu tome ćemo govoriti čim prođe taj svečani i lep dan – praznik žena, koji, ovom prilikom, čestitamo svim ženama u Srbiji, u čitavom svetu, pa i gospođi Zorani Mihajlović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading