Najkontroverzniji par u Srbiji prvi put javno o svojoj ljubavi: Milijana otkrila šta ju je stvarno privuklo kod Milojka

Autor: Republika

Vesti

20.03.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par koji ne prestaje da intrigira javnost poslednjih dana, Milijana i Milojko Božić, danas su gostovali u Jutarnjem programu Pink, gde su pričali o njihovoj kontroverznoj ljubavnoj vezi.

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Milojko i Milijana

- Zvanično smo se upoznali pre dve godine, inače se znamo ceo život, jer smo komšije. Prvo smo se šetali zajedno, pa je kroz šetnju i priču došlo do bližeg konakta. Posle godinu dana viđanja, smo raskinuli, nije postojao neki poseban razlog, jednostavno smo se udaljili, ali smo se sretali kod komšija, nakon čega smo obnovili vezu. 

Milijana kaže da je i ranije imala dečka, a na pitanje šta ju je privuklo kod Milojka, ova mlada devojka kaže da je fizički izgled bio presudan, ali kasnije kada ga je upoznala, dopao joj se i kao osoba. 

- Za mene mlađi ne postoji, mlađi me zanimaju samo za druženje. Šalju mu poruke redovno i pitaju šta tražim sa dedom, ali ja se ne obazirem. Više kontrolišem Milojkov telefon, jer sam dosta ljubomorna, plašim se da će se pojaviti neka mlađa i zgodnija, a i njemu nonstop stižu poruke sa raznih strana- dodaje Milijana. 

Dodaje da njeni roditelji nemaju ništa protiv njihove veze, samo im smeta eksponiranje u javnost. 

Ovaj par već je organizovao venčanje, a planiraju i bebu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading