Porodica moli za pomoć: Milan je otišao na slavu u Bajinu Baštu i nije se vratio, gubi mu se svaki trag!

Autor: Republika

Vesti

22.03.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Đorđević je 14.02.2019. otišao u selo Bačevci, u blizini Bajine Bašte, kod prijateljice na slavu. Dva dana kasnije, u subotu 16.02. oko 10h ujutro izašao je iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: Printscreen/nestalisrbija.rs
Nestali Milan Đorđević

Istog dana domaćini kod kojih je boravio su uz pomoć meštana krenuli u potragu u lokalu, a sutradan, 17.02. je obaveštena porodica o nestanku, kada je slučaj prijavljen PU Bajina Bašta.

Po saznanju o njegovom nestanku porodica je podnela zvaničnu Prijavu o nestanku u PU 29. novembar i od tada je na snazi zvanična potražnica na nivou cele zemlje. Budući da je mesto nestanka u bllizini granice sa BIH, porodica je pokušala da stupi u kontakt sa Intepolom, ali bez uspeha.

Takođe je bio ostvaren kontakt i sa pripadnicima Gorske Službe Spašavanja, ali su u tom trenutku sve raspoložive jedinice već bile raspoređene u aktivnim skijaškim centrima, a preko ličnih kontakata obavešteni su i rendžeri koji rade na području Tare.

Milan je fizički zdrav. Ne nosi mobilni telefon i kod sebe nema lična dokumenta osim personalizovane bus plus kartice. U trenunutku nestanka na sebi je imao braon bundu od prevrnute kože i braon kačket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading