Milijanina baka kroz suze: Šta im je sve ovo trebalo? Njen otac je u haosu!

Autor:

Vesti

28.03.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijanina baka Dana Bogosavljević je za Srpski telegraf otkrila da ne prestaje da plače otkako je njena unuka ušla u rijaliti. Kako nam je juče rekla, to nije dobro okruženje u kom bi ona trebalo sa Milojkom sada da se nađe. Potvrdila je i da je Milijanin otac očajan.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dana Bogosavljević

Kako nam je juče rekla, to nije dobro okruženje u kom bi ona trebalo sa Milojkom sada da se nađe. Potvrdila je i da je Milijanin otac očajan.

- Govorila sam im da ne ulaze u "Parove" i sad tek vidim da je kasno jer će ih tamo razapeti. To nije okruženje u kom bi sada oni trebalo da budu. Pre bih kopala njivu po ceo dan nego što bih tamo bila. Te pare koje zarade će im sigurno izaći na nos. Milijanin otac je u potpunom haosu, majka isto, ali je na kraju podržala ćerku, šta će drugo. Milijana i Milojko se vole i poštuju, tako da mislim da nije bilo potrebe da ulaze tamo da to sve pokazuju pred svetom. Otkad su tamo, ja obilazim njihovu brvnaru i proveravam da li je sve u redu. Ne znam koliko će se tamo zadržati, nadam se što kraće - rekla nam je Dana i dodala:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milojko i Milijana Božić

- Znam da mi unuku svi ogovaraju, ali ja tu sada ništa ne mogu. Snosiće posledice za sve i sami će se nadalje boriti sa posledicama svega ovoga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading