Putujete po Srbiji i još vas plaćaju 1.000 evra: Nesvakidašnji oglas za posao u Srbiji zaludeo i staro i mlado

Autor: J. D. J. - A. M.

Vesti

04.04.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volite putovanja i da upoznajete nove predele i ljude, komunikativni ste i imate sklonosti ka fotografiji - otvoren je konkurs kao stvoren za vas. Platforma za onlajn rezervisanje putovanja po Srbiji - SerbianAdventures.com rapisala je oglas za najlepši posao u Srbiji.

RepublikaFoto: Public
Neverovatna prilika za zaradu i uživanje

On podrazumeva da tri meseca putujete i obiđete više od 200 turističkih destinacija naše zemlje, istorijske lokalitete, vidikovce, banje, oprobate se u adrenalinskim avanturama i uživate u gastronomskim specijalitetima.

Jedina obaveza vam je, kako piše u konkursu, da o tome izveštavate putem društvenih mreža. Posao traje tri meseca, počev od 25. maja, a onaj koga izaberu biće plaćen 1.000 evra mesečno. Zvuči kao posao iz snova, odnosno previše dobro da bi bilo istinito, ali poslodavci uveravaju da je konkurs pravi.

- Oglas je objavljen juče, a prijave su već planule. Interesovanje je veliko jer ljudi to vide kao inzvanrednu priliku da proputuju, a pritom i zarade. Radi se tri meseca, s tim da nećete biti tri meseca na putu, već će to biti dnevne ili vikend ture i biće vremena i za neki normalan život. Plus svi troškovi smeštaja i hrane su plaćeni, mimo onih 1.000 evra - kažu organizatori.

Kako ističu, ovu zanimljivu akciju pokrenuli su sa željom da promovišu turističku ponudu naše države jer smatraju da Srbija ima mnogo toga da ponudi domaćim i stranim turistima, ali i da to ne koristi dovoljno. Za prijavu na Konkurs za najlepši posao u Srbiji važno je da je osoba građanin Srbije koji voli putovanje i druženje i ume da atraktivno i zanimljivo izveštava. Obaveza putnika biće da rečima i slikom predstavi svoj doživljaj na turama i destinacijama, da objavljuje tekstove, fotografije i video-materijale na nalozima Serbianadventures (blog, Facebook, Instagram, Jutjub, Tviter). Konkurs je otvoren do 23. aprila u ponoć. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading