Opozicioni monstrumi! Linč Bore Čorbe

Autor:

Vesti

23.04.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borisav Bora Đorđević postao je žrtva monstruozne kampanje i linča, pa su čak i objavili umrlicu na kojoj je frontmen legendarne grupe Riblja čorba. Pristalice opozicije ostrvile su se na njega samo zato što je pevao na skupu "Budućnost Srbije" i zato što je podržao predsednika države Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Bora Đorđević: Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću

Na račun Đorđevića pristalice Saveza za Srbiju danima upućuju najgnusnije uvrede, prozivaju ga da je podanik režima, te da se prodao za "dva dinara", kako ide jedna njegova pesma... Objavljivanje umrlice kulminacija je mržnje prema Đorđeviću, ali i prema svima koji podržavaju predsednika Srbije.

Ovo nije umrlica samo za njega, već za sve nas sa zdravim razumom

Damir Handanović, kompozitor i direktor CEBEF

- Sa bolom u srcu obaveštavamo sve poštovaoce Riblje Čorbe da je naš Borisav Bora Đorđević iznenada preminuo 19. 04. 2019. u 67. godini života usled pada pod noge najvećem izdajniku zemlje Srbije. Sahrana će se održati opštim bojkotom svakog sledećeg nastupa, albuma i pesama. Ožalošćeni: Nekada veliki ljubitelji grupe Riblja čorba - piše u umrlici objavljenoj na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug

Srpski Bob Dilan!

Analitičar Branko Radun za Srpski telegraf dodaje da je Bora Đorđević "srpski Bob Dilan".

- Umrlica je samo deo kampanje koja se vodi protiv Bore Đorđevića i ispod svakog civilizacijskog nivoa je. Sramota je to raditi čoveku koji se uvek borio za svoje ideale, često bio na udaru režima zbog toga. Da je pevao na mitingu opozicije, niko ga ne bi dirao, je li tako? - upitao je Radun.

DRVLJE I KAMENJE

U izjavi za Srpski telegraf Đorđević kaže da je izgleda "najomraženiji čovek u Srbiji".

- Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću - naveo je Đorđević.

Foto: Twitter/adv.Vladimir Đukanović

Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću

Bora Đorđević

Podsetimo da su u nedelju mediji objavili vest da je i radio K-013 iz Pančeva objavio da od 20. aprila više neće emitovati pesme Riblje čorbe i Olivera Mandića, zbog koncerta koji su održali na velikom mitingu "Budućnost Srbije".

DVOSTRUKI ARŠINI

Ista pravila, međutim, ne važe kada je reč o Momčilu Bajagiću Bajagu i Ðorđu Balaševiću. Oni su svojevremeno nastupali na skupovima DS, dok je Vlado Georgiev otvoreno podržavao Pokret slobodnih građana i Savez za Srbiju, pa im niko nije zabranjivao pesme na radiju, što dovoljno govori o kakvom ludilu se ovde radi.

RepublikaFoto: Tanjug

MOJ STAV

Vladimir Đukanović, SNS

Kakav idiot moraš da budeš da bi ovako nešto napravio? Pomozi im, Gospode, ne znaju šta rade

Kompozitor i direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damir Handanović za Srpski telegraf kaže da su ovakvi napadi na Boru Đorđevića nedopustivi.

- Žalosno je što se ovako veliko ime koje traje decenijama dovodi u ovu bolesnu situaciju samo zato što misli drugačije i što je podrška predsedniku Vučiću. Ovo nije umrlica samo za njega, već za sve nas sa zdravim razumom - zaključuje Handanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
ana

23.04.2019 06:31

Ovo je jos jedan dokaz njihovih bolesnih mozgova, koji ne prezaju ni od čega.Svako normalan ce reci da je za ovakve stvari potrebno lečenje u ustanovi.

Ivica

23.04.2019 06:35

Bolesni umovi mogu samo da napadaju legendu srpske rok muzike Boru Đorđevića!!!

ceca91

23.04.2019 06:38

Bože kakvi pacenici

Igor

23.04.2019 06:51

Opozicija je svesna da kako vreme prolazi sve ce biti losiji sto se tice podrske gradjana. To ih brine.