Policije će sutra biti na svim izletištima u Srbiji! Rebić poručio građanima: Budite odgovorni prema sebi i drugima

Autor:

Vesti

30.04.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić, povodom obeležavanja Međunarodnog praznika rada, pozvao je građane da budu odgovorni prema sebi i drugima i istakao da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i tokom prvomajskih praznika biti na svom radnom mestu i brinuti o bezbednosti građana.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Vladimir Rebić

Rebić, koji je danas obišao Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, saobraćajnu patrolu na naplatnoj rampi Vrčin i policijsku i vatrogasnu stanicu u Sopotu, ukazao je da će policijski službenici sutra biti prisutni na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana, kako bi osigurali maksimalnu bezbednost. 

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sutra će biti angažovani na svim izletištima u Srbiji, gde se očekuje veliki broj građana koji će obeležiti Prvi maj, kako bi osigurali bezbednost i pružili pomoć, ukoliko bude potrebno - rekao je Rebić. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Direktor policije čestitao je građanima Međunarodni praznik rada i apelovao na njih da vatru pale isključivo na mestima na kojima je to dozvoljeno kako se izbegle sve neželjene situacije i kako bi sve prošlo u najboljem redu. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, pripadnici saobraćajne policije biće angažovani i pružiće svoj doprinos kako bi bilo što manje gužvi na putevima.

Rebić je istakao da će zaposleni u Upravi za upravne poslove u LJermontovoj ulici u Beogradu i sutra i prekosutra, kao i tokom uskršnjih praznika, raditi kako bi građani mogli da obave sve poslove u vezi sa izdavanjem ličnih dokumenata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading