Skandal u autobusu za Mladenovac: Majka sa detetom vređala devojku zbog mesta, umalo izbila i tuča

Autor: Republika

Vesti

03.05.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna objava na Fejsbuku izazvala je pravu buru na internetu kada je jedna Mladenovčanka opisala kako putnica nije ustupila mesto njoj i njenom sinu u autobusu nazivajući je pogrdnim imenima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Epizoda ludilo. Ja sa najmlađim sinom u autobusu. Mesto predviđeno za žene sa malom decom. Ups! Gle, to sam od jutros ja. I opet, ups! Na tom mestu sedi razmažena devojčura koja jede kao stoka... i kuka da ima mučninu navodno ako ne sedi...", napisala je ogorčena žena i nastavila da opisuje situaciju u kojoj se zadesila:

Opisala je "smešnu, ali brutalnu svađu" pred detetom. Potom je dodala da je svom sinu objasnila da "nikada ne odabere takvu devojku ili ženu".

"... Ždranje, svađanje i bezobrazluk. Klasičan lažov. Dostojanstvo u kanalizaciju za mesto za invalide. Ili majke sa decom. Jeftina devojčica. U šta li će to da se razvije?", zapitala se na kraju.

Kako to obično biva, usledila je lavina komentara. "Sajber branioci" zajedničkim snagama su napadali nepoznatnu devojku, navodili slične primere kritikujući omladinu, a u jednom momentu se u raspravu uključio i vozač, svedok nemilog događaja, koji je naveo da su svo troje zapravo sedeli u autobusu: žena, dete i devojka.

A onda je otkrivena i druga strana medalje. I to je upravo učinila devojka (24) koja nije ustupila mesto majci sa detetom, a koju su zbog toga osudili ne znajući njenu stranu priče.

"Mlada devojka (u daljem tekstu ja) nakon još jedne noći provedene na infuziji zbog mučnine, sa sve svojom hipotenzijom i insulinskom rezistencijom prva ulazim u autobus da bih sela na mesto numerisano '0' iz razloga navedenih iznad i iz svog velikog straha da ako uđem dublje u bus, srušiću se (što mi se već dešavalo)", počela je da piše svoju verziju događaja dvadesetčetvorogodišnjakinja.

Foto: Facebook

Opisala je da je za njom ušla "sredovečna gospođa sa detetom od pet-šest godina" koja je sela do nje i stavila dete u krilo, onda je opisala i zašto nije mogla da ustane, te raspravu koja je zbog toga usledila i navela uvrede koje su, prema njenim rečima, pljuštale narednih sat vremena.

"Ma nije tebi ništa devojčuro razmažena i bezobrazna, nemoj da lažeš! Čekaj, ti stvarno nećeš da ustaneš i povraćaćeš po mom sinu? Nemaš pojma sa kim si se zakačila... Sine, kad budeš sebi birao ženu, nemoj nikada da izabereš neku kao što je ova, ružna, neprivlačna, prazna, bezobrazna i nevaspitana devojka! Ona, sine, nema nikakvo poštovanje i ona nikada neće imati decu zato što ih ne zaslužuje! Nemoj da mi mrviš po sinu, svinjo debela", samo su neke od rečenica koje je mladoj devojci, kako je sama navela, uputila žena sa detetom.

Nakon objašnjenja da joj je "jako loše" i da će "biti prinuđena da zove policiju", te odustajanja od dalje rasprave zbog "inteligenije, kućnog vaspitanja i zdravstenog stanja", mlada sugrađanka navodi da je čak bilo i pokušaja da rasplamsalu atmosferu pribeleže i kamerom mobilnog telefona, ali i da joj je prećeno.

"Sine, je l' hoćeš da mama istuče ovu bezobraznu devojčicu kada izađemo iz autobusa? A ti, sine, čuvaj bateriju da možeš da snimaš dok je mama tuče", govorila je, kako navodi devojka, žena sa detetom.

Prema njenim rečima, do fizičkog obračuna nije došlo. Izašla je na Autokomandi, a ostali su joj čestitali na "pribranosti i viskom pragu tolerancije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

03.05.2019 14:43

Bolesnoj devojci ipak nije bilo mesto na rezervisanim sedistima. Prvo,na celu joj ne pise da je bolesna(sve to moze da bude i laz),a drugo, kad je vec dosla do tog sedista na korak odatle se nalazi ne rezervisano sediste. Radi se samo o volji da se ispostuju drugi.