NOVEMBAR UMESTO MAJA: Danas kiša i pljuskovi sa grmljavinom, evo šta nam se sprema narednih dana

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.05.2019

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas očekuje umereno i potpuno oblačno, hladnije vreme, mestimično s kišom.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Očekuje nas kiša sa pljuskovima i grmljavinom

U pojedinim delovima zemlje mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, a na planinama iznad 1.500 metara i sneg, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni, na severu i istoku, povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do osam stepeni, dok će najviša dnevna biti od osam do 16.

I u Beogradu umereno i potpuno oblačno, hladnije, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko šest, najviša dnevna oko devet stepeni.


Narednih dana takođe umereno i potpuno oblačno, hladno i vetrovito, ujutro i pre podne još ponegde sa slabom kišom, a na planinama iznad 1.500 metara sa snegom. Uveče i u toku noći doći će do razvedravanja. 

U sredu posle svežeg jutra, mestimično s prizemnim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Zatim promenljivo oblačno, sa čestom pojavom kiše i pljuskova s grmljavinom i temperaturom malo ispod proseka za ovo doba godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading