Biljana Popović o napadima Tepićke: Na lažima bi joj pozavideli i pisci holivudskih blokbastera!

Autor:

Vesti

08.05.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković oglasila se saopštenjem povodom informacija koje je poslanica Marinika Tepić iznela, a vezano za rad MUP-a.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

"Pozivam potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić da prestane sa kontinuiranim iznošenjem neistina o Ministarstvu unutrašnjih poslova i radu policijskih službenika zarad svojih pokušaja privlačenja pažnje i ubiranja najsitnijih političkih poena.

Šokirana sam neodgovornošću nekoga ko je narodni poslanik, a ko već danima iznosi apsolutne laži i pravi konstrukcije na kojima bi joj pozavideli i pisci holivudskih blokbastera, nanoseći bez trunke srama štetu i ugledu institucija i ugledu države Srbije. 

Tepić je i danas nastavila sa iznošenjem skandaloznih laži i to celog niza ne bi li iskonstruisala nekakvu priču o formiranju parapolicije. 

Pomenula je najpre nekakvu inicijativu jedne od organizacija iz civilnog sektora za formiranje građanskih patrola i danas pokušala lažno da je predstavi kao projekat Ministarstva unutrašnjih poslova. Niti je reč o projektu MUP-a, niti MUP u istom učestvuje, niti je štaviše MUP bilo ko kontaktirao na temu pomenute inicijative. 

Foto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Nakon toga je nastavila sa iznošenjem lažnih informacija da MUP već sarađuje sa pomenutom organizacijom i navela imena nekih ljudi za koje tvrdi da su zvanični saradnici Ministarstva. I opet je reč o apsolutno netačnim tvrdnjama, što je lako proverljivo.

Tepićkina tvrdnja da to što je neko savetnik u jednom od na desetine policijskih sindikata dokazuje da je reč o saradniku MUP-a verovatno najbolje razotkriva i da ona plasira svesno i namerno pomenute  manipulacije.

Kao narodni poslanik Tepićka odlično zna da je sloboda sindikalnog organizovanja zajamčena Ustavom i da se MUP ni po kom osnovu ne može mešati u organizaciju ni sindikata, kao ni udruženja građana. Da činjenica da ste saradnik nekog sindikata ili udruženja svakako nije isto što i saradnik MUP-a suvišno je i objašnjavati. 

Suma sumarum, Tepićka zapravo odlično i sama zna da je sve što je danas izgovorila samo sijaset apsolutnih laži, koje je plasirala zarad smišljenog pokušaja da obmane javnost Srbije ", stoji u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading