Suze same kreću: Dečak (12) koji je danas pronađen na Slaviji pobegao od kuće zbog velike ljubavi

Autor: Blic

Vesti

15.05.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnji dečak iz Inđije nestao je juče u popodnevnim satima, a razlog njegovog bežanja od kuće je ljubav prema njegovom omiljenom fudbalskom klubu i poseta stadionu Crvene zvezde "Rajko Mitić" u Beogradu.

RepublikaFoto: Republika, pixabay com
Foto: Ilustracija

Učenik je pronađen sinoć na Slaviji bez ikakvih povreda, a od kuće je otišao zbog želje da poseti stadion kluba za koji navija.

To je otkrio dečakov otac Siniša Vučetić koji je naveo da su saznali da im nema sina kada je brat otišao u školu da mu odnese kišobran i nije ga tamo zatekao. 

- Već tada smo svi počeli da paničimo i da ga tražimo po Inđiji. Druga deca nisu pojma imala gde bi on mogao da bude i onda smo se odlučili da slučaj prijavimo policiji - započinje otac dečaka.

Tragom komšija saznalo se da je dečak prvo pojeo pljeskavicu, a onda se uputio ka autobuskoj stanici, kako bi krenuo u pravcu Beograda.

RepublikaFoto: Starsport
Želja mu je bila da poseti stadion "Rajko Mitić"

- Njega je u autobusu srela naša sugrađanka koja radi u Kliničkom centru. Bilo joj je odmah čudno zašto on putuje sam u Beograd. Pitala ga je gde ide i da li roditelji znaju, na šta je on slagao da ga čekam kod Zvezdinog stadiona - objašnjava Siniša. 

Učenik je imao dugogodišnju želju da poseti Zvezdin stadion, sam se uputio u avanturu i nije ni slutio kakvu će brigu izazavati kod roditelja i korisnika društvenih mreža, koji su nestanak masovno delili.

- Kada smo mu ušli u trag, tražili smo ga po Beogradu satima, nema gde nismo bili. Supruga je ostala kod kuće, jer je bolesna, ali svisla je od muke i brige. To je bila katastrofa, a čovek u takvim situacijama samo misli loše - kaže Vučetić.

Na svu sreću, dečak je pronađen nepovređen sinoć na Slaviji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading