UBI NAS VREME! Temperaturna klackalica se ne zaustavlja: Vraćaju se pljuskovi, u sredu prekretnica!

Autor:

Vesti

27.05.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenski rolerkoster se nastavlja i narednih dana. Posle toplog i sunčanog vikenda ponovo nam se vraća promenljivo oblačno, sparno i nestabilno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. A prema prognozama meteorologa, biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom i obilnijim pljuskovima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Već danas će u većini mesta biti malo svežije, mestimično sa kišom, a posle podne se očekuju pljuskovi sa grmljavinom. Najviša temperatura biće od 21 na jugozapadu do 28 stepeni na istoku.

I u Beogradu će biti oblačno i svežije, sa pljuskovima i grmljavinom, a živa u termometru neće prelaziti 24. podelak. Međutim, ni tu nije kraj, jer nas već u sredu očekuje još hladnije vreme, a pad temperature će se nastaviti i u četvrtak, kada bi maksimalna temperatura mogla da iznosi svega 14 stepeni na severozapadu, a na jugoistoku zemlje do 23 stepena.

Oblačno i hladnije vreme, mestimično s kišom, zadržaće se i poslednjeg dana radne nedelje, meteorolozi za vikend najavljuju porast temperature, ali i dalje promenljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading