Dečak je pukom srećom preživeo! Roditelji, opreznio sa decom na Kalemegdanu

Autor: Politika

Vesti

06.06.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaestogodišnji dečak koji je u utorak, kasno po podne pao sa zidina u blizini Spomenika "Pobedniku" na Beogradskoj tvrđavi pregledan je u Urgentnom centru. Kako nije bilo potrebe za lečenjem, dečak je ubrzo pušten kući.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kalemegdan foto ilustracija

Šta se dogodilo na zidiću koji gleda ka unutrašnjosti parka, Kraljevoj kapiji i Rimskom bunaru i kako je dečak sleteo sa visine od oko dva metra nije poznato. On je, srećom, pao na travu i vlažnu zemlju, a ne na kaldrmu što je ublažilo udarac i sprečilo ozbiljnije povređivanje.

Radnici obezbeđenja JP "Beogradska tvrđava" nisu videli kako se to dogodilo, niti znaju da li je dete bilo sa roditeljima. Jedino se zna da je u pratnji odrasle osobe prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

U preduzeću "Beogradska tvrđava" apeluju na roditelje i staratelje da vode računa da im se deca ne penju na bedeme i zidine tvrđave da se ne bi dešavale slične situacije. Istovremeno mole i mlade ljude da paze gde sede i kuda se kreću kako ne bi bespotrebno rizikovali svoj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading