(FOTO) Skup oldtajmera na Voždovcu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.06.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najstarijih Auto moto klubova oldtajmera "Veteran-Voždovac" održao je danas 59. skup u Ustaničkoj ulici, odakle su se uputili u zajedničku vožnju ka Neolitskoj Vinči.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Skup oldtajmera na Voždovcu u Ustaničkoj ulici

Predsednik kluba Branko Vidović kaže da se ljubitelji starovremenskih automobila i motocikala tradicionalno okupljaju druge subote u junu i da im je i ove godine pokrovitelj opština Voždovac. - Mi odlazimo na razne vožnje, kampovanja, ture neke po zemlji i inostranstvu - rekao je on i dodao da ljudi vole da vide oldtajmere kao i da to pomaže turizmu.

Ima tu i nostalgije jer narod voli da se seti kad je bio mlad i automobila iz tog vremena, kaze Vidović koji je ponosni vlasnik alfa romea od 120 konjskih snaga iz 1968. godine koji i sada može da dostigne brzinu od 190 kilometara na sat. 

Na skupu ima i oldtajmer motocikala, a Nenad Zarić iz kluba "Veteran-Voždovac" kaže da će se motociklisti okupiti u nedelju na Terazijama kod hotela "Moskva" odakle će krenuti na moto reli do Avale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading