Nije bilo pretnji Radosavljeviću u Jagodini

Autor:

Vesti

17.07.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle događaja u Republičkom Fondu zdravstvenog osiguranja u Jagodini minulog marta, kada je predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u ovom gradu Nikola Radosavljević tvrdio da mu je vođa protesta "Jedan od 5 miliona" Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije zatekao, uputio niz pretnji i uvreda, oglasio se i sam Živković, demantujući te navode.

Foto: Privatna arhiva
Saša Živković (prvi zdesna) demantuje navode Radosavljevića

- Pomenutog dana sam išao da predam u RFZO za putne troškove. Ja sam samo pitao sledeće: "Je l' ima još neko iz SNS da se zaposli, nemate više gde da stanete?  I gde vam je direktor, radno vreme mu je do 15 časova, a sada je 14 časova?".

Svi radnici sem jedne žene su se smejali. Ja sam potom otišao, a onda me je tražila policija. Kad sam to saznao, sam sam posle otišao u policiju. Tužilaštvo je odmah odbacilo navode koje Nikola Radosavljević preko medija navodi - i stakao je Saša Živković.

O svom političkom angažmanu Živković kaže sledeće:

- Ja jesam vođa pokreta "1 od 5 miliona", ali ne pripadam ni jednoj političkoj opciji. Posao mi nije dala politika, ni meni ni mojoj bližoj familiji. Ujedno bih ovom prilikom pozvao na TV duel i vođu SNS i vođu JS u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading