SRPSKI TELEGRAF POKLANJA "PENZIONER": Život starijih može biti lepši, ovo su neki od načina da se to postigne!

Autor:

Vesti

28.07.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briga o starima i njihovo uključivanje u društvene aktivnosti na razne načine širom Evrope, a pre svega u najrazvijenijim zemljama, imaju prioritetan status. Da bi se to sprovelo, osmišljavaju se projekti čiji je jedini cilj poboljšavanje kvaliteta života populacije penzionera.

Naš dodatak izabrao je nekoliko projekata za koje smo procenili da bi u perspektivi mogli da se preslikaju i na našu sredinu. Ponajviše se to odnosi na veće gradove - Beograd, Niš, Kragujevac, Novi Sad... Kako kažu stručnjaci, iskustva koja su se dokazala na drugim mestima i te kako je korisno primeniti i time dodatno popraviti položaj najstarijih žitelja naše zemlje.

Koji su to projekti i na koji način bi oni doprineli poboljšanju kvaliteta života pripradnika trećeg doba čitajte u dodatku "Penzioner" koji Srpski telegraf poklanja svojim čitaocima svakog ponedeljka.

Osim toga, u dodatku "Penzioner" pročitajte i veliki intervju sa pozorišnom i filmskom legendom Mirom Banjac, kako možete da pomognete u slučajevima kada neko ima rak i jednu neverovatnu priču o pukovniku u penziji koji je napravio biblioteku u znak sećanja na svoju ubijenu ćerku.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading