(VIDEO) URNEBESNO! Pogledajte kako je Milan Tarot objasnio smrdljivom putniku u GSP-u da koristi rolon

Autor:

Vesti

06.08.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će naredna dva dana biti pravi pakao na zemlji, što nas čeka i u gradskom prevozu u kojem ćemo vrlo verovatno imati bliske susrete sa ljudima koji ne vode računa o svojoj higijeni, tačnije ne kupaju se.

RepublikaFoto: twitter.com/bucili
Milan Tarot

S obzirom na to da je RHMZ izdao upozorenje na izuzetno visoke temperature u sredu i četvrtak, od 34 do 37 stepeni, trebalo bi da sa sobom ponesete kačket, naočare, lepezu, flašicu vode, živce i busplus karticu za GSP.

Međutim, to nije sve! Čuveni Milan Tarot  je pre nekoliko godina objasnio kako da uđete u gradski prevoz, a da pri tome ne zagorčate život ljudima oko sebe. 

 

 

Podsetimo, on je imao veoma neprijatno iskustvo u gradskom prevozu, i to je na potpuno spektakularan način ispričao, ne birajući reči.

Putovao je linijom 309 i bio šokiram smradom čoveka koji je stajao pored njega. Uz sijaset psovki, ali i duhovitih opaski, Tarot je saputniku objasnio kako se koristi rolon, i, što je posebno zanimljivo, zbog čega bi trebalo tačno 23 puta da ga provuče ispod pazuha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading