10 DANA PAKLA: Saobraćaj se sa auto-puta seli na Ibarsku

Autor: Tanjug

Vesti

08.08.2019

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će od danas do 18. avgusta biti zatvorena deonica auto-puta Ljig-Preljina, da bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, pa će u tom periodu celokupan saobraćaj biti preusmeren na Ibarsku magistralu.

Foto: youtube.com/milaneze81
Ibarska magistrala

U saopstenju se kaže da će se od danas u sedam časova ujutru, do 18. avgusta "saobraćaj odvijati po izmenjenom režimu na delu državnog puta IA reda broj 2 i IB reda broj 22 (ukrštanje državnog puta IB reda broj 22 sa državnim putem IA reda broj 2 u mestu Dići, deonica Dići - početak izgrađenog auto-puta do Preljine - kraj izgrađenog dela auto-puta)".

U tom periodu, navodi se, "obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta IA reda broj 2, na deonici: ukrštanje sa državnim putem IB reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta IA reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice auto-puta)".


Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put IB reda broj 22 - Ibarska magistrala.

Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija, saopštilo je JP "Putevi Srbije", koje apeluje na učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading