Upozorenje RHMZ! Preživećemo PAKAO do 13. avgusta

Autor: Tanjug

Vesti

10.08.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na visoke temperature, jer će sve do utorka, 13. avgusta, biti veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura će biti od 16 do 21 stepen, a najviša dnevna od 33 do 36 stepeni.

U Beogradu će biti sunačano i malo toplije, sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom i jutarnjom temperaturom oko 21 stepen, a najvišom dnevnom 35 stepeni.

Do utorka suncano i veoma toplo sa najvisom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni. 

U utorak uveče u severnim i zapadnim, a u sredu i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje i osveženje sa pljuskovima i grmljavinom. 

Od četvrtka će biti pretežno sunčano i malo svežije sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine i sa retkom pojavom pljuskova sa grmljavinom uglavnom u planinskim predelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading