Mihajlović: Ništa nije vrednije od života, vozite bezbedno

Autor:

Vesti

12.08.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled sve većeg broja saobraćajnih nezgoda na putevima u Srbiji, nosioci javnih funkcija sve češće upozoravaju građane da budu pažljivi u saobraćaju. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, apelovala je danas na sve vozače da pažljivo voze i poštuju sve propise kako bi sačuvali život i zdravlje sebe i svoje porodice i svih ostalih učesnika u saobraćaju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Ništa nije vrednije od života, a svedoci smo koliko je života prethodnih dana izgubljeno samo zbog toga što neko nije poštovao saobraćajne propise i što nije vodio dovoljno računa o bezbednosti u saobraćaju. Apelujem još jednom na sve vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju propise i voze bezbedno, jer i trenutak nepažnje može nepovratno da izmeni ili oduzme nečiji život - saopštila je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da će država nastaviti da ulaže u infrastrukturu, kako bismo imali bolje i bezbednije puteve, ali i naglasila da nijedan put ne može biti dovoljno bezbedan ukoliko se svako od nas ne ponaša odgovorno i učini ono što je do njega da ne dođe do saobraćajne nezgode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading