PUTNICI SATIMA ČEKAJU NA AVION IZ HURGADE: 170 ljudi smešteno u novobeogradskom hotelu!

Autor: blic.rs

Vesti

03.09.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Aerodromu "Nikola Tesla" oko 170 putnika satima čeka redovan let za Hurgadu kompanije "Er Kairo", koji kasni zbog kvara aviona.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Petrović

Avion je trebalo da poleti za Hurgadu jutros u 6.30 sati, a putnici kažu da su više sati proveli na gejtu aerodroma bez objašnjenja šta je uzrok kašnjenja leta.

- Svi putnici su se skupili jutros već od 4.30 časova, prošli smo gejt i evo, više od 8 sati čekamo da nas neko obavesti o čemu se radi. Čujemo da će možda organizovati let tek za dva, tri dana - ispričala je jedna od putnica za Blic.

Ona dodaje da se među putnicima koji čekaju na gejtu nalazi veliki broj dece i beba i da su svi već nervozni, besni, a da mališani plaču. Iz kompanije "Er Kairo" rekli su da let kasni zbog tehničke prirode, tačnije avion je u kvaru.

- Činimo sve kako bi otklonili kvar na avionu i nadamo se da ćemo uspeti danas da realizujemo planirani let za Hurgadu. U međuvremenu, smestićemo putnike u hotel na Novom Beogradu - navode iz kompanije "Er Kairo".

U međuvremenu putnici su smešteni u hotel, al iz kompanije nisu mogli da kažu kada će avion poleteti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading