Beograđani, očekujte da će neke ulice biti povremeno zatvorene do večeras, evo zašto!

Autor: Republika

Vesti

10.09.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslepodnevnim, ali i večernjim časovima, u pojedinim delovima prestonice moglo bi da dođe do kratkotrajnih obustava saobraćaja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, u Beograd je, u višednevnu posetu, doputovao češki predsednik Miloš Zeman za koga je priređena prigodna svečanost na Aerodromu "Nikola Tesla", a organizovan je i veoma dinamičan program tokom boravka u prestonici.

Kako je najavljeno, predsednici Vučić i Zeman danas će položiti vence na Spomenik braniocima Beograda 1914-1918 na Novom groblju, a nema sumnje da će iskoristiti vreme za obilazak centra Beograda.

Zbog toga je za očekivati da povremeno, tokom prolaska kolone češke delegacije, dođe do zatvaranja pojedinih ulica, pre svega na Novom Beogradu i u centru grada.

Prilikom odlaska na Novo groblje, skoro je izvesno da će se kolona vozila sa visokom češkom delegacijom kretati od Palate "Srbija", preko Brankovog mosta i Terazija do Bulevara kralja Aleksandra i dalje Ruzveltovom ulicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading