Stefanović: Država će nastaviti da ulaže u istok Srbije

Autor: Republika

Vesti

12.09.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas u Knjaževcu da će država nastaviti da investira u istok Srbije i da danas, zahvaljujući dobrim ekonomskim osnovama, može da ulaže u infrastrukturne projekte i bori se za bolji životni standard građana.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović u Knjaževcu

- Država će nastaviti da investira novac u razvoj ovog kraja. Hoćemo da ljudi ovde stvaraju porodice, da se zapošljavaju i da od plate mogu pristojno da žive. Od 2012. godine u Knjaževcu je mnogo urađeno na smanjenju stope nezaposlenosti, što je svakako jedan od ključnih zadataka i poslova koje država ima - rekao je Stefanović, nakon sastanka sa predsednikom opštine Knjaževac Milanom Đokićem.

Ministar je prilikom obilaska Policijske stanice Knjaževac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima ove stanice i Policijske ispostave Stara Planina, istakao da je stanje bezbednosti u ovom kraju na visokom nivou.

On je najavio da će pripadnici Policijske ispostave Stara Planina dobiti novo vozilo, kojim će i tokom zime moći da obavlja patrolnu delatnost, kao i da je sa predsednikom opštine Đokićem razgovarao o mogućnosti da lokalna samouprava zajedno sa Policijskom upravom izgradi montažni objekat u kome će na Staroj planini policija biti smeštena tokom zimskog perioda, navodi se u saopštenju Ministarstva.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Lola

12.09.2019 19:12

Država je već puno uložila u Istok Srbije.

Seka

12.09.2019 19:33

To je lepo cuti! Drzava ulaze u sve delove Srbije...

Dane

12.09.2019 19:50

Svaki deo Srbije mora biti razvijen.

Nikoletka

12.09.2019 20:24

Svi delovi su podjednako bitni.