(VIDEO) Pogledajte "genija" koji je zauzeo Rektorat!

Autor: Republika

Vesti

16.09.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna blokada Rektorata u režiji šačice studenata naklonjenih opoziciji dobila je novi čin, a u centar pažnje besramne zabrane slobode kretanja zaposlenih u Rektoratu dospeo je student koje "objasnio" zašto je došao na protest.

RepublikaFoto: Republika
Perjanica opozicije

Kao što se može videti u video snimku koji objavljujemo, student koji je očigledno perjanica opozicije nemuštim jezikom pokušao je da objasni svoje pristustvo na skupu na kome se podržavaju oni koji su nasilno zaposleli zgradu Rektorata u Beogradu.

- Pa, ne znam, došli smo da obranimo sve nešto kulturno i normalno u ovoj zemlji... Dosta nam je više svih onih stereotipa koji se javljaju svuda... Kao OK, ne znam, lažne diplome, ifurali ste tu priču, ali ljudi nije to bajka, to je oko nas svuda, to je tu pet, deset, petnaest godina, i ono, smučilo nam se više, zato smo izašli ovde - jedva je uspeo da sastavi nekiko rečenica ovaj demonstrant.

Pogledajte video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nenad s

16.09.2019 17:38

Ovaj mnogo lici na onu masku koja simbolizuje hakersku grupu "Anonimus".