Uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Penzioner: Odzvonilo lažnim penzionerima, PIO fond oštro kontroliše medicinsku dokumentaciju

Autor:

Vesti

17.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim najstarijim sugrađanima sutra, uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, poklanjamo dodatak "Penzioner".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Statistike PIO fonda pokazuju da broj invalidskih penzionera opada svake godine. Zahvaljujući oštrijim i redovnim kontroloma, kao i reviziji koja se vrši na svake tri godine, presečeni su kanali lažnih odlaska u invalidsku penziju. Ovakva praksa smanjila je udeo invalidskih penzionera na samo 17%.

Već smo najavili da penzionere čeka lep period. To je potvrdila i premijerka Srbije Ana Brnabić koja je još jednom ponovila da će jednokratna pomoć penzionerima biti dodeljenja 1. decemba, a povaćenje penzija sledi 1. januara.

Poznata voditeljka Suzana Mančić u sedmoj deceniji života ne samo što izgleda lepo, već je puna životne energijie i elana. Za naš dodatak govorila je o životu, braku i kako održati vitalnost organizma

U našem dodatku pročitajte i šokantnu priču o doktoru Ezekijelu Emanuelu koji ne želi da živi duže od 75 godina, i koji planira da odbije sve lekarske intervencije kada dosegne tu starosnu dob.

Saznajte takođe i koje novine Hrvatska uvodi u svoj penzioni sistem. Među prvima u regionu Hrvati pripremaju uvođenje garantovanih primanja, tj. penzije za one koji nisu radili.

Pored ovih priča još puno korisnih informacija možete pročitati u našem dodatku "Penzioner" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Penzioner za 18. 9. 2018

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading