Pink slavi 25 godina postojanja, prisustvuje i predsednik Vučić

Autor: Tanjug

Vesti

19.09.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija Pink večeras obeležava 25. rođendan proslavom, kojoj pored velikog broj zvanica prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs
Željko Mitrović

Na proslavi u restoranu "Topčiderac" domaćin je vlasnik PINK MEDIA GROUP Željko Mitrović sa suprugom Milicom.

Među brojnim zvanicama, pored pevača, glumaca i javnih ličnosti, priustni su i političari Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Zoran Đordević, Goran Vesić...

Večerašnjom proslavom, čija je tema "Zlatno doba", Televizija Pink obeležava 25 godina od osnivanja.


Signal TV Pink, komercijalne televizije s nacionalnom frekvencijom, pušten je 16. septembra 1994. godine.

 

Govor Željka Mitrovića na otvaranju proslave

- Dobro veče dragi prijatelji, dobro veče dragi gosti. Hvala vam svima što ste došli danas, 25 godina, četvrt veka i mi smo to tako nazvali "Golden age", zlatno doba. Vidim da ste svi vi poneli nešto zlatno, i meni su stavili nešto zlatno, pa kad su me pitali, rekao sam "To mi je Milica stavila, da budem zlatan". Mi smo nekako još uvek u tinejdžerskom dobu i ne damo se tako lako. Jedni druge u Pinku sprečavamo da izađu iz tinejdžerskog perioda i to je tako, na Pinku niko ne stari duhom. Već od sutra će svih 25 godina za nas biti istorija, a svaki sledeći dan je nova šansa i budućnost. Pobrinućemo se da se ne obaziremo na prošlost, a bilo je i uspona i padova, ljubavi, brakova, mnogo dece se rodilo na Pinku. A kad spomenuh dečicu, pozdravio bih moje prijatelje iz Zvečanske i ostalih domova koji su ovde. Prošlost sutra zaključavamo, a večeras vam želim da se lepo provedete, da ostanemo do jutra. Biće dobar program, tri četiri koncerta, a ja ću biti prvi. Vama želim da se ludo provedemo. Živeli - rekao je Željko Mitrović, a onda je pušten grandiozni vatromet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading