CarGo završio prvi investicioni ciklus u vrednosti od dva miliona evra

Autor:

Vesti

27.09.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Investicioni ciklus završen nabavkom 50 Toyota i upošljavanjem još 100 ljudi; CarGo ukupno uposlio 4.250 ljudi .

RepublikaFoto: Dušan Leonovski
Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana “CarGo” predstavio je 50 novih Toyota, čijom je nabavkom, kako je rekao, završen prvi investicioni ciklus ulaganja u CarGo flotu u vrednosti od dva miliona evra.

- Pre godinu dana počelo je ulaganje u CarGo flotu kako bi članovi Udruženja dobili maksimalan komfor, udobnost i bezbednost i danas ta flota broji gotovo 200 automobila - rekao je Vučić.

Foto: Dušan Leonovski

Vučić je kazao da je na današnji dan ukupan broj uposlenih članova 4.250 koji pružaju usluge inovativne pomoći na putu drugim članovima.

- Najveća vrednost za Beograd i za Srbiju jeste što svaki kupljeni automobil znači minimum dva nova radna mesta, čime je za samo poslednjih mesec dana upošljeno više od 300 ljudi. Zato vrlo brzo najavljujemo nova zapošljavanja i investicije, koje će biti od velike važnosti za celu Srbiju - rekao je Vučić.

On je dodao da se prvi investicioni ciklus zatvara simbolično, kupovinom Toyota, i podsetio da je ulaganje počelo pre skoro godinu dana kupovinom 20 hibridnih Toyota, koje su bile mali korak na velikom putu kome svedočimo danas.

Foto: Dušan Leonovski

- U prethodnih godinu dana prošli smo mnogo izazova zajedno - od zabrana, pretnji, nasilja, maltretiranja, progona - ali zahvaljujući građanima i članovima našeg udruženja, danas sa ponosom predstavljamo naše nove, zajedničke uspehe i dostignuća. Naša filozofija je "Partnerstvom do posla i do razvoja Srbije". Verujemo da ćemo ovakvim prisutupom podići nivo usluge ostalih kompanija i Udruženja u Srbiji, kako bismo građanima pružili što kvalitetniju uslugu - rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Udruženja „CarGo” dodao je i da broj članova Udruženja raste iz dana u dan, kako onih koji koriste inovativnu pomoć na putu, tako i onih koji žele da pruže ovu uslugu drugim članovima, zbog čega danas Udruženje broji više od 650.000 članova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading