ŠPRICEVI SU SVUDA, DECA SE ČAK I NE KRIJU: Horor priče zabrinutih stanara Bežanijske kose!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

13.10.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor dvojice dečaka, od nekih 13-14 godina, koji se u parkiću na Bežanijskoj kosi drogiraju usred bela dana zabrinuo je i javnost, ali naročito one koji stanuju u blizini. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, ali i u medijima, vidi se kako jedan od njih puši džoint, dok drugi "vuče crtu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Reporteri "Blica" su tokom jučerašnjeg dana bišli ovaj park nadomak Vespučijeve ulice i pitali roditelje koji su tu bili sa svojom decom "da li se ovako nešto često dešava i da li su i sami prisustvovali sličnom prizoru".

- Skupljaju se stalno, često ih viđamo. Kada izvedemo decu u park nađemo limenke alkohola i špriceve koje onda mi pokupimo jer se plašimo da će neko dete da naleti na njih dok se igra. Leti se pogotovo okupljaju, čak se ni ne kriju, prisustvovali smo i "kupoprodajama", a vidimo i gde kriju drogu, tu po ćoškovima, vade cigle i sakrivaju - priča jedna zabrinuta majka.

Ona je rekla i kako su roditelji prijavljivali ove slučajeve jer se to često i odavno dešava, kako u pomenutom parkiću, tako i u nekoliko obližnjih.

- Bunili smo se i prijavljivali, ovo nije ništa novo. Međutim, niko nije reagovao - ispričala je ona.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kada izvedu decu u park, roditelji često pronalaze špriceve...

Još jedna stanarka iz obližnje zgrade nam je potvrdila da su špricevi česta pojava u ovom parku i da noću retko kada imaju mira.

- Noću je ovde ludnica. Moj stan gleda na drugu stranu ulice pa ih ne čujem toliko, ali kome prozori gledaju na park, ima šta i da vidi. Preko dana redovno nalazimo špriceve, evo baš nedavno kada se slavio rođendan jednog deteta ovde u parkiću, našli smo špriceve pa smo ih sklanjali - rekla je ona.

Nažalost, reakcije komšiluka su potvrdile kako ovo nije ništa neuobičajeno za ovaj kraj i svi su vidno zabrinuti zbog činjenice da se to dešava u bilo koje doba dana, pa čak i kada su tu njihova mala deca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

13.10.2019 17:17

Demokratija bato,aj sad pa im kaži nešto ako smeš.Kuda li plovi ova naša srpska barka.