Mihajlović o taksistima: Pobedili su razum i zakon

Autor: Tanjug

Vesti

16.10.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okončanju protesta taksista pobedili su razum i zakon, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ponovila da zakon mora da se poštuje.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Ministarka je novinarima u Beogradu na pitanje da li smatra da je rešavanje tog problema u nadležnosti predsednika, a ne vlade, rekla da ne vidi nikakav problem u tome da predsednik razgovara sa taksistima i naglasila da je najvažnije da oni više ne blokiraju Beograd, ni druge gradove.

- Ovo je pobeda zakona. Drago mi je da su i taksisti shvatili da će morati da ulažu u sebe, da bi pružali bolje usluge građanima - rekla je Mihajlović posle obilaska radova na brzoj pruzi Beograd - Budimpešta, na deonici Beograd Centar - Stara Pazova.

Na pitanje da li to znači da se ukida aplikacija "Car Go", Mihajlović je rekla da to nije u nadležnosti Ministarstva saobraćaja.

Upitana koje su garancije da taksisti neće ponovo blokirati grad, ministarka je ponovila da je, kakva god da budu pitanja, najvažnije poštovanje zakona i da time mora da se vodi svaka institucija u državi.

- Očekujem da sve nadležne institucije poštuju zakon i na tome sam insistirala sve vreme - rekla je Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

16.10.2019 14:18

Ona navija za taksiste monopoliste.

Odgovori 15 0
Mafi

17.10.2019 11:05

@Sava - Ona im i kazala da strajkuju.