(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) TROVANJE U PANČEVU: Otrovana TRUDNA ŽENKICA, ubili su i nju i njene bebe!

Autor: petface.net

Vesti

16.10.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trovanje pasa postalo je kao "dobar dan" – koliko god to grubo zvučalo. Više ne možemo da pišemo tekstove, a moramo. Sve više je trovanja životinja i to bukvalno svuda, nema mesta gde se otrov postavlja, već je to postalo na javnim površinama, u parkovima, oko velikih prodajnih mesta, bukvalno svuda.

RepublikaFoto: facebook.com/Napuštene Životinje Pančevo
Otrovana ženka

-Ovu lepoticu je bila kod Avivia tj. BIG-a pre petnaestak dana u Pančevu, verovatno izbačena i ostavljena zato što je skotna. Devojka koja ju je videla nije mogla da je ostavi na ulici i odvela je u svoje dvorište u Omoljica, navodi se u postu na Fejsbuk stranici Napuštene životinje Pančevo.

Nakon nekoliko dana, pas počinje da povraća i da krvari. To je ukazivalo na najgore. 

-Nakon par dana tj. jutros (14. oktobar) pas počinje da povraća i krvari. Sa simptomima trovanja tako skotna uginjava u najgorom mukama nekoliko sati kasnije kod veterinara. Omoljčani ovo se desilo u Rasinskoj ulici, a vi pogledajte ko su vam komšije i prijatelji dok ne bude kasno. Sve što je moglo otrovalo se po dvorištima i ulici. Ubili ste nju kao i njenu decu, u tuđem dvorištu, navodi se na stranici Napuštene životinje Pančevo. 

Otrovanih pasa ima na sve strane. Ne truju se samo psi, svaki mogući živi stvor je ugrožen otrovom. Mačke, golubovi, vrapci pa čak i ljudi. 

Samo je pitanje vremena kada će se otrovati neko dete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading