I dalje na snazi upozorenje RHMZ: Olujni vetar će nositi sve pred sobom, moguća i kiša!

Autor: Tanjug

Vesti

04.11.2019

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ je izdao upozorenje da će danas u prvom delu dana u južnom Banatu duvati olujna košava povremeno sa udarima od preko 24 metara u sekundi.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Prema prognozi, u Srbiji će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, ponegde s kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata i u planinskim predelima dostizati udare olujne jačine.

Posle podne postepeni prestanak padavina, a zatim i razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura u većini mesta od 10 do 16 stepeni, najviša dnevna od 17 do 22 .


U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, u pojedinim delovima grada moguća je slaba kratkotrajna kiša.

Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Posle podne postepeno razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 11. novembra, u utorak toplo i u većem delu pretežno sunčano uz kratkotrajno jačanje južnog i jugozapadnog vetra.


Posle podne na severu i zapadu umereno naoblačenje, koje će uveče i tokom noći jačati uslovljavajući ponegde kišu. Od srede pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše uz pad temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading