NAJEŽIĆETE SE! Dosad neispričana priča o velikanu: U noći kada je Tesla rođen nebo je poslalo PORUKU čovečanstvu!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji srpski naučnik Nikola Tesla vodio je neobičan život i kao svaki genije bio je neshvaćen, osuđivan i proglašen "čudnim", međutim ovaj velikan od samog rođenja nosi pečat posebnosti, a mi vam otkrivamo gotovo neverovatnu činjenicu o danu kada je on rođen koja je možda i "najavila" dolazak čoveka posle koga svet više neće biti isti!

RepublikaFoto: pixabay.com/wikimedia.org/Napoleon Sarony
"Dete tame" koje je donelo svetlost svetu

Tesla je rođen oko ponoći između 9. i 10. jula 1856. godine.

Tog dana, njegovo rodno mesto zadesila je do tada nezapamćena oluja koja je bila praćena snažnim i dugotrajnim gromovima! Tada se to tumačilo lošim znakom, pa se za Teslu govorilo da će biti "dete tame", dok je njegova majka uporno govorila da će on biti "dete svetlosti".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Majka je od početka znala da je rođen za velike stvari

Kako se kasnije ispostavilo, njegova majka je bila u pravu - ne samo da nije bio "dete tame" nego je ceo svet obasjao zahvaljujući svom veličanstvenom umu, a ova priča mnoge je naterala na razmišljanje, čak i one koji ne veruju u "više sile".

Za one koji veruju u natprirodne sile i "znakove" koje treba tumačiti, činjenica da su u trenutku kada se mali Tesla rađao sa svih strana sevale munje i udarali neobično snažni gromovi mogla bi da se tumači kao poruka "odozgore" da njegovim rođenjem počinje velika promena planete koja posle njega više nikada neće biti ista. 

Osim toga, ova priča ima još jedan zanimljivi segment, a to je povezanost majke i deteta i "proročanstva" njegove majke koja je još tada mogla da pretpostavi da će on biti dete svetlosti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading