Palma briljirao kod Ognjena Amidžića: Anegdote od kojih suze idu na oči

Autor:

Vesti

27.11.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji "AmiG show" na Pink televiziji, Dragan Marković Palma je u potpunosti preuzeo ovaj humoristički program svojim duhovitim opaskama.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Dragan Marković Palma tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića

Koncept emisije podrazumeva da gosti moraju da daju odgovore na škakljiva pitanja, pa je tako Palmi zapala tema o gej populaciji u Jagodini.

Na pitanje da li bi on podržao osnivanje gej kluba u Jagodini Palma je najpre kratko, na vickast način rekao: "Gde mene nađe" i time izazvao opšti smeh kod voditelja i gostiju, a zatim se ozbiljno posvetio odgovoru na ovo pitanje.

Palma je naglasio da on nema ništa protiv gej populacije. Takođe, dodao je i da poznaje dve lezbejke u Jagodini i da je jednu od njih zaposlio. Tokom emisije on je iskoristio priliku i da detaljnije obrazloži svoj stav rekavši da se on jedino ne slaže sa time da se javno održavaju gej parade, ali da protiv pojedinaca koji su homoseksualne orjentacije ne gaji nikakvu mržnju.

Tokom emisije Dragan Marković je zabavljao sve prisutne sa velikim brojem anegdota iz svog života, a jedna o starijem neženji izazavala je salvu smeha.

Naime. Palma je ispričao kako je poznavao jednog "starijeg momka" koga je sa 35 godina nagovorio da se oženi. Tokom ceremonije venčanja, na kojoj je prisustvovao i Palma, sveštenik je uptao mladoženju "da li vas je neko nagovorio da uzmete rabu božju tu i tu?", na šta je mladoženja odgovorio: "ovaj iza" uperivši prstom u Palmu.

Koliko je bilo veselo u emisiji pogledajte u video prilogu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading