Posle vikenda se ne izlazi iz kuće! Meteololozi prognozirali najgore vreme do sada

Autor:

Vesti

07.12.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo i mestimično maglovito. Sredinom dana delimično razvedravanje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 4 °C, a najviša od 7 do 14 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru mraz, tokom dana sunčano i malo toplije.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno i u pojedinim delovima grada maglovito.

Posle podne pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura oko 4 °C, na periferiji oko 0 °C, a najviša oko 10 °C.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 15. decembra:

U ponedeljak nakon mestimično maglovitog jutra i prepodneva, u toku dana u većem delu pretežno sunčano i toplije. Oblačnost s kišom posle podne zahvatiće najpre sever Vojvodine, uveče i u toku noći će se proširiti na ostatak Vojvodine, zapadnu i jugozapadnu Srbiju, a u utorak i na ostale krajeve, kada ce, uz pad temperature, u planinskim predelima kiša preći u sneg.

U sredu prestanak padavina. Od četvrtka česta naoblačenja, u nižim predelima s kišom, na planinama sa snegom. U večernjim, noćnim i jutarnjim satima pojava susnežice ponegde će biti moguća i u nižim predelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading