(FOTO) Pored jedne klupe u Mirijevu svi zastaju da pročitaju poruku, evo o čemu se radi!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užurbani stil života učinio je da mnoge stvari pored kojih prolazimo uopšte ne registrujemo, da ne zapazimo neke događaje bilo da su lepi ili ružni. U svom tom haosu i želji da štikliramo sve stavke sa današnje liste zadataka, zaboravili smo da posmatramo okruženje i uživamo u nekim lepim prizorima. Ovu klupu, ipak, teško je ne zapaziti...

U beogradskom naselju Mirijevo, osvanula je klupa "išarana" ljubavnom porukom.

Na slici se vidi da je neko odlučio da baš na klupi ispiše ljubavnu poruku za voljenu osobu. Tu je i crvena boja, srca i broj, pretpostavljamo iz nekog razloga važan. Poruka je zauzela i naslon i daske na kojima se sedi. A mi se pitamo da li na ovu klupu može da sedne bilo ko ili samo oni zaljubljeni...?

Foto: facebook.com/Dejan Mitric
LJUBAVNA KLUPA Neko se u Mirijevu baš zaljubio

Po komentarima korisnika ove društvene mreže, mišljenja stanovnika Mirijeva su podeljena. Nekima je ovaj vid izjave ljubavi lep, te podržavaju ovaj čin, naglašavajući da je "lepše videti ljubav nego polomljene klupe", dok ima i onih koji negoduju, jer je klupa skroz išarana, a ima i onih kojima je ovakav način izjavljivanja ljubavi degutantan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading