NESTALA DEVOJČICA U NIŠU: Otišla u školu kao i svakog dana, ali nikad tamo nije stigla!

Autor: blic.rs

Vesti

21.12.2019

07:45 >> 09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Karimanović (12) iz Suvog dola kod Niša nestala je juče nakon što je u 7 sati i 20 minuta krenula u školu "Dr Zoran Đinđić" u naselju Vrzin brod, posle čega joj se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Monika Karimanović (12) iz Suvog dola

Majka devojčice, Aleksandra sumnja da je njena ćerka oteta, pa moli sve koji su je videli da o tome odmah obaveste policiju.

Nestanak je prijavljen juče policiji u Nišu.

- Krenula je pešice juče u školu, kao i svakog dana. Škola je udaljena jedan kilometar od naše kuće. Međutim, u školu nikad nije stigla. Trebalo je da se vrati u 13 sati i 20 minuta, ali je nije bilo. Sačekala sam još sat vremena, misleći da ima neku predstavu posle škole. Međutim, kada je nije bilo, krenula sam da je tražim - priča uplakana majka.

Niška policija na nogama

Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Nišu prijavljen je nestanak dvanaestogodišnje devojčice iz okoline ovog grada, koja je na sebi imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike.

Devojčica je visine oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju. 

Policija intenzivno traga za devojčicom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982.

 

 

U školi je majka saznala da devojčica nije ni stigla, zbog čega sumnja da je neko oteo.

 

- Sigurno je neko pratio i oteo. Nema druge. Nema šanse da je otišla sama, ona je dobro dete. Nikada nikakav problem s njom nije bio, niti je negde išla sama. Dođe iz škole kući, uči, pusti Jutjub, sluša muziku i to je bio njen život. Nikada ni do grada nije išla sama. Samo da mi je živu vrate - priča majka u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Yolo

21.12.2019 17:05

Pre nedelju dana objavljena vest na svim portalima da je crni kombi pratio jedno dete u Nišu. Samo ove godine slični slučajevi u Nišu se dešavali desetak puta. Da li policija radi ono prvo za šta je plaćena, štiti građane ili ne?