Popravka televizora na srpski način! Kultna scena iz "Srećnih ljudi": Ako je vaša baba imala ruku ko Riska, majstor vam u kuću nije ulazio

Autor:

Vesti

22.12.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ristana, Vukašin, Lola Golubović, njen otac Garac i Ostojić su nezaboravna petorka iz serije "Srećni ljudi" koja je među prvima demonstrirala popravku televizora na srpski način! Naime, u to vreme televizori za razliku od današnjih, težili su od 15 do 45 kilograma, što znači da nikome na pamet nije padalo da ga iznosi iz kuće i nosi kod majstora, već se popravka rešavala u krugu porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ljigav Paškanat
Scena koja se redovnoponavljala u srpskim domaćinstvima

Kultna scena iz "Srećnih ljudi" upravo pokazuje kako se sređivao uređaj na izdisaju! U zavisnosti ko je od ukućana imao jaku ruku i znao da proceni gde treba da upotrebi silu, taj se i hvatao posla - u ovom slučaju Riska je preuzela ulogu majstora i rešila sve za tili čas!

Naime, dok je Garac pokušava da na racionalan način popravi televizor, Riska je uzela stvar u svoje ruke - dva puta je udarila uređaj i naravno prordio je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znam za vas, ali Dragi Bravo i dalje bije aparate u kući ne bi li proradili.

A post shared by Dragi Bravo © (@dragibravo) on Dec 21, 2019 at 10:30am PST

 

Pogledajte scenu iz serije koju smo gledali u više navrata - ili će vas spičiti nostalgija ili ćete se nasmejati do suza!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading