Stefanović: Nije tačno da u snimku Babićeve nesreće fale 2 minuta

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas špekulacije da u snimku nesreće kod naplatne rampe Doljevac, dostavljenom tužilaštvu, nedostaju dva minuta i dodao da je to potpuno izmišljena informacija.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Nebojša Stefanović

- Juče sam pitao direktora policije da li je bilo šta od toga tačno, rekao mi je da je razgovarao sa tužiocem i da je stav tužioca da je to potpuno netačna informacija - rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanje novinara da li je MUP dostavio snimak nesreće u Doljevcima i konstataciju da niško tužilaštvo kaže da u snimku nedostaju dva minuta, što je inače objavio "Insajder".

Stefanović kaže da mu je tužilac naveo kako je njegova izjava zloupotrebljena i da ni u jednom trenutku nije rekao da nedostaju dva minuta.

- Niški tužilac ni u jednom trenutku nije rekao da nedostaju dva snimka, oni su postavili pitanje da li je snimak autentičan, dobili autentičan snimak, dobili veštačenje, utvrdili da je snimak autentičan. Oni se sa tim nisu ni oglašavali u javnosti već su to postavili kao pitanje nadležnim istražnim organima - rekao je Stefanović.

On je pozvao medije da se obrate tužiocu u Nišu i utvrde šta je to tužilaštvo utvrdilo u istrazi.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Pedja

24.12.2019 14:04

Pa nasoj opoziciji ne fale 2 sekunde, nego glasaci.

Dobrivoje

24.12.2019 14:16

Tužilac je rekao svoj stav! Tačka!

BozaB

24.12.2019 14:42

Radi se o najobicnijim lazima,sa ciljem da se napadne vlast!

Miki

24.12.2019 15:25

Opozicija vodi prljavu propagandu protiv vlasti u Srbiji.