Još jedna devojčica (16) porodila se u Pančevu: Na svet donela dečaka

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

25.12.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna 16-godišnjakinja danas je donela na svet bebu u pančevačkoj bolnici. Kako prenose mediji, rođen je dečak, a i mlada mama i beba su dobro.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Maleni dečak je prva beba mlade porodilje, druge maloletnice koja je istih godina (16) u istom mestu za vrlo kratko vreme postala majka.

Brojni članovi porodice sa kojima je došla na porođaj veseli su zbog prinove.

Na pitanje da li je porodilja znala da je trudna, rodbina uglas govori da jeste i da su svi srećni zbog toga!

Podsećamo, prošlog petka porodila se 16-godišnjakinja iz mesta Jabuka kod Pančeva. Za razliku od današnjih novosti, porodilja iz Jabuke, po svemu sudeći, nije znala da je trudna.

Kako je njena tetka potvrdila medijima devojka nije imala stomak, ali je, jednako šokantno, imala redovne cikluse. Prema njenim navodima, bila je potpuno nesvesna i toga da se porodila.

Kako je tetka pričala, sestra mlade mame držala je novorođenče u rukama, s obzirom na to da se mlada Pančevka porodila u sanitetu, pa su 16-godišnju mamu pitanja o broju dosadašnjih porođaja na ulazu u porodilište dodatno iznenadila.

Ona se porodila prevremeno, a beba je potom stavljena u inkubator, u kojem se, kako saznajemo, i dalje nalazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading