Klađenje na Trampa u Srbiji! Kvote i do 50

Autor:

Vesti

30.12.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jedan uloženi dinar dobijate 50 puta više. Samo je potrebno da Donald Tramp dođe u Srbiju sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Jedan od lanaca kladionica u Srbiji izbacio je kvote na razne događaje koji se odnose na američkog predsednika. Naravno, najviše je ponuda posvećenih izborima u SAD, ali je tu i deo koji se odnosi na Srbiju i region.

Uglavnom, ako je suditi po procenama ove kladionice, šanse da Tramp dođe u Srbiju dvostruko su veće od onih da će posetiti Crnu Goru. Ako poseti Podgoricu, naime, na uloženi dinar ili evro dobićete 99. Takođe, gotovo isti odnos (1:100) jestei na posetu američkog predsednika čuvenom festivalu u Guči.

Ko želi, može se opkladiti i na to da li će Tramp pod pritiskom Senata poneti ostavku (5,25), ali i da li će tokom 2020. možda stati pred matičara po četvrti put (kvota 20).

Uplate na Trampov specijal, kako je nazvana ova posebna ponuda sastavljena od nekoliko vrlo interesantnih kladioničarskih igara, primaju se samo do sutra u 23 sata, praktično do poslednjih minuta godine koja nam je na izmaku.

Ko pobeđuje na izborima u SAD

Donald Tramp - 1,9

Kamala Haris - 5

Džo Bajden - 6

Berni Sanders - 9

Elizabet Voren - 10

Podsetimo, predsednik Vučić u nekoliko navrata je pozvao Trampa u Srbiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading