Dolaze vam gosti na doček? Uz OVE TRIKOVE novogodišnja zabava će biti nezaboravna!

Autor: vecernji.hr, Republika

Vesti

30.12.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne znate gde biste išli za Novu godinu, možda je najbolje da ostanete kod kuće. To jest, da imate kućnu novogodišnju zabavu. A mi vam donosimo neke trikove da vaša novogodišnja zabava bude najbolja do sad.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najvažnija stvar kod Nove godine je šampanjac, a kako biste sebi olakšali stvari, a i gostima ulepšali veče, postavite bar sa raznim vrstama šampanjca. Tako ćete gostima dati pravo na izbor svog pića, a i kada se ponoć približi svatko će se moći pobrinuti da imaju svoj šampanjac, pa vi nećete imati takvih briga.

Kada se radi o alkoholu uopšteno, možete se dogovoriti sa svojim gostima da svako donese svoju flašu, to jest na taj način ćete uštedeti, a i osigurati da će svi imati nešto za piće.

Zatim, kada se radi o hrani, ne morate kuvati ništa posebno, nego vam je najvažnija jednostavnost. Najbolje je napraviti takozvani finger food koju vaši gosti mogu jesti stojećki, kao što su kanapei.

Kako biste još uštedeli, a i ulepšali Novu godinu, sami napravite konfete od raznobojnih papira. Samo ih izrežete na malene komadiće, stavite u posudu i spremni ste za slavlje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Još jedna stvar koju biste mogli napraviti su dodaci za slikanje, kao što su naočare, brkovi, šeširići i slično. Vrlo su jednostavni za napraviti, a ulepšaće vam svaku fotografiju.

Na samom kraju, odaberite temu ili boju novogodišnje zabave. Uvek vam je lakše ukrasiti dom kada znate tačno šta želite, a i jednostavnost je uvek elegantna i zato se možete odlučiti za zlatnu i crnu boju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading