AMSS upozorenje: Magla i klizavi kolovozi dodatrno pogoršavaju teške uslove na putu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.01.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AMSS upozorava vozače na opasnost koju predstavlja smanjena vidljivosti zbog magle koja dodatno stvara i vlažne kolovoze, dok u severnim krajevima zemlje prema najavama metreologa ima uslova i za povremeno slabu kiša koja će sigurno dodatno pogoršati već zahtevne uslove u kojima se saobraćaj odvija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Snežne padavine su moguće u planiskim predelima, a zbog pojačanog saobraćaja prvenstveno na auto-putevima, a zatim i na drugum frekventnim pravcima, vozačima AMS S večeras savetuje da brzinu prilagode zimskim uslovima na putu i sa vožnjom na većem odstojanju zbog opasnosti od poledice i proklizavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim rampama nema zadržavanja.

A prema informacijma Uprave granične policije od 17 i 15 časova na putničkim terminalima naših graničnig prelaza vozila čekaju i to na Horgoš, na izlazu iz zemlje do 60 minuta, na Batrovcima, na izlazu do 20 minuta, dok na prelazu Preševo na ulazu u zemlju autobusi čekaju do 70 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok teretna vozila na izlazu na prelazu Horgoš čekaju do 60 minuta, a na ostalim prolaze bez zadržavanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading