ZASTRAŠUJUĆE! Otac Tadej prorokovao maglu nad Beogradom, dolaze teška vremena, ali...

Autor:

Vesti

13.01.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Tadej Vitovnički još za vreme svog života postao je uticajan duhovnik. Nakon što se upokojio 2004. Godine, saznalo se za njegova proročanstva- Od tada, njegova popularnost je sve veća, naročito zato što se događaji koje je predvio ovaj mudri čovek posvećen veri, obistinjuju.

RepublikaFoto: youtube.com/French Vejters
Otac Tadej

Otac Tadej je gajio mudrost sokratovskog tipa, te svoja proročanstva nije zapisivao. Njegova predviđanja prenose ljudi koji su ga posećivali za života, tražeći od njega da isceli njihovu dušu. U tim trenucima, zanesen božanskom mudrošću, on je izgovarao šta će Srbe čekati u budućnosti.

Tako je još 2000. Godine predviđao da će DOS pasti sa vlasti. Predvideo je i nezavisnost Crne Gore, kao i proglašenje nezavisnosti Kosova. Govorio je i da će Crnu Goru zadesiti strašan građanski rat, kao i da će srpski narod i crkva, u toj zemlji proživljavati veliko stradanje.

Jedan čovek iz Nikšića često je posećivao ovog duhovnika i preko njegovih priča nam je ostao najveći broj proročanstava. Tako on prenosi da je Otac Tadej često govorio o znakovima koji će najavljivati buduće promene. Jednom prilikom je rekao da će magla prekriti Beograd što će biti znak teških vremena koje dolaze. Napominjao je da će Srbi biti odvojeni od vere i od boga, od svoje crkve i svojih korena. Magla koja prekriva grad pokazaće da bog više nema strpljenja, a to će biti trenutak kada neprijatelji  Srba kreću u njeno potpuno uništenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Hayat TV BiH
Magla nad Beogradom

- Srbija i njen narod suočiće se sa brojnim napadima i stradanjima. Gde god da su, napadaće nas i našu crkvu. Želeće da nas unište, da nam saseku korenje, da ne postojimo  - govorio je Otac Tadej.

Međutim, "nedaće teraju ljude da se ujedine, da zbiju redove i da se pomole za svoje spasenje. Kroz golgotu dolazi se do spasa tela i duše", govorio je Otac Tadej. Tako će se, zbog napada kojima budu izloženi, Srbi konačno ujediniti i vratiti crkvi i svom bogu.  Tada će našem narodu krenuti, uz božju pomoć pobediće neprijatelje kojima upravljaju satanisti i Srbija će biti slobodna.

Ovaj mudri duhovnik je stalno govorio i upozoravao da Srbin može da bude slobodan jedino ako se obrati bogu i pravoslavnoj crkvi.

- Samo kroz sabornost u Hristu možemo biti slobodni i zaštićeni od neprijatelja – pripovedao je Otac Tadej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Starvin

14.01.2020 07:10

Ovo što ste vi napisali ne postoji nigde zabeleženo!