Četiri automobila FIAT 500 za verne potrošače NIS-a

Autor: Republika

Vesti

24.01.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS uručila je danas glavne nagrade, automobile FIAT 500, srećnim dobitnicima nagradnih igara koje je priredila za svoje potrošače tokom novembra, odnosno decembra meseca prošle godine.

RepublikaFoto: NIS foto

Dejanu Kostiću iz Obrenovca, Vladimiru Zoriću iz Inđije, Jeleni Šašić iz Zemuna kao i šapčaninu Miodragu Mitroviću ključeve novih automobila FIAT 500 uručio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a, na svečanosti koja je ovim povodom održana u Auto kući "Kole" u Zemunu.
U želji da nagradi svoje verne potrošače za ukazano poverenje, kompanija NIS je u periodu od 1. do 30. novembra prošle godine organizovala  nagradnu igru "Sa nama na putu do novog automobila" tokom koje je obradovala dva dobitnika automobilom FIAT 500 i obezbedila pun rezervoar goriva za 1000 potrošača.  Zahvaljujući sjajnom odazivu vozača u okviru novembarske velike nagradne igre NIS-a, kompanija je nastavila da nagrađuje i tokom poslednjeg meseca prošle godine.  U okviru nagradne igre "Sa nama na putu do još 2 automobila", u periodu od 1. do 30. decembra još dva srećna dobitnika postali su ponosni vlasnici automobila FIAT 500 dok je još 1000 potrošača osvojilo dodatne bonus poene na "Sa nama na putu" kartici lojalnosti u vrednosti od 50 litara goriva.  

Foto: NIS foto

Kao kompanija koja neguje i kontinuirano gradi odnose sa potrošačima, kompanija NIS je na ovaj način želela da izrazi zahvalnost svojim vernim potrošačima na poverenju. Između ostalog, NIS već godinama razvija "Sa nama na putu" program lojalnosti koji omogućava sakupljanje bonus poena i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Upravo su zadovoljstvo i lojalnost potrošača ključni podstrek da kompanija nastavi sa unapređenjem kvaliteta svojih proizvoda i usluga u kojima vozači mogu da uživaju u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu, na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije.     

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading