HIT PRIČA IZ NIŠA! Deda (70) odlepio za klinkom (20), bili godinu dana u vezi: Zbog nje su me poslali u duševnu bolnicu, a duguje mi 500 evra

Autor: kurir.rs

Vesti

27.01.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osuđen sam na boravak u duševnoj bolnici u Gornjoj Toponici zbog navodnog proganjanja bivše devojke (20), a ja sam je mnogo voleo i pomagao joj", kaže Siniša V. (70) iz sela Krušce kod Niša.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Ovako Siniša V. (70), iz sela Krušce kod Niša, počinje svoju nesvakidašnju priču, koji je pred Osnovnim sudom osuđen zbog krivičnog dela proganjanja. Deda Siniša će morati da ide u duševnu bolnicu i to u ustanovu zatvorenog tipa.

Našla drugog

Naime, sud tereti ovog Nišliju da je proganjao 50 godina mlađu devojku, s kojom je neko vreme bio u emotivnoj vezi.

- Siniša i oštećena su se upoznali 2017. godine. On joj se neko vreme udvarao, a onda su otpočeli i vezu. Njihova veza je trajala godinu dana, a Siniša joj je za sve to vreme i novčano pomagao jer je bila u lošoj materijalnoj situaciji. Problem između deke i njegove devojke nastao je kada je ona našla novog momka i raskinula vezu. Pošto se deka zaljubio, počeo je da opseda bivšu porukama i pozivima, pa se ona obratila policiji za pomoć - objašnjava izvor kako je Siniša V. osuđen na psihijatrijsko lečenje.

Međutim, zaljubljeni Nišlija kaže "da on nije nikoga napao, niti maltretirao".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Samo sam hteo da opet budemo zajedno, a duguje mi i pozamašnu svotu novca, a za to imam i dokaz - moje blokče, u koje sam lupao recke i zapisivao koliko mi je ostala dužna. Upoznao sam je preko nekog šofera. Bila je konobarica i ja sam joj se nabacivao. Nije odmah pristala da bude sa mnom, ali posle nekog vremena jeste. Davao sam joj i novac i sve zapisivao. Malo sam to radio iz sažaljenja, jer živi u trošnoj kući, a onda mi je i prirasla srcu. Nisam ni slutio da ću zbog toga zdrav i prav da idem da se lečim u Toponici. Jeste da pijem lek, jer sam bio depresivan, ali mislim da ću uskoro da prekinem s tom terapijom - kaže sagovornik i objašnjava zbog čega se njegova ljubavna priča završila.

- Počela je da me izbegava, a tu se isprečio i taj neki momak. Mene su trojica mladića pretukla, imao sam i povrede. To se desilo kada sam je tražio po Nišu, kada je izbegavala moje pozive. To nije bilo proganjanje, nego sam hteo da sednemo i porazgovaramo - kaže Siniša V.

Blokče s reckama

Siniša kaže da, osim što je ogorčen zbog presude, sada želi da namiri i svoj dug.

- Kupovao sam joj telefone, plaćao račune. Samo jedan račun za telefon bio joj je 22.000 dinara. Pošto sam sve zapisivao i vodio evidenciju, ostala mi je dužna oko 500 evra - kaže Siniša V. dok pokazuje blokče s reckama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading